“Those who don’t  believe in magic

will never find it”

 

– Roald Dahl

Aanbevelingen

 

 

*** Stimulerend en razendsnel ***

Geert-Jan Smits, investor & advisor in digital & sustainability (mei 2023)

Annemarie weet op positieve en stimulerende wijze feedback te geven op aangeleverde teksten. Ze werkt hierin uiterst secuur en is ook nog eens razendsnel. Aangezien ze vanuit haar ervaring als bedrijfskundig consultant ook inhoudelijk kan meepraten, is haar toegevoegde waarde als schrijfcoach groot. 

‘De start-up scorecard’ (managementboek, Haystack, 17-05-2023)
Link naar boek op Managementboek.nl (aff.)

 

 

 *** Duidelijk en onconventioneel ***

Hans Veltman, ervaren management consultant (juni 2022)

Annemarie, je bent een absolute super schrijfcoach! Ik heb heel veel aan je commentaren gehad, met name omdat je zo lekker duidelijk en onconventioneel bent. Super bedankt voor je hulp en support!

‘De AlignmentPuzzel’ (managementboek, Haystack, 19-06-2022)
Link naar boek op managementboek.nl (aff.)

 

 

*** Overzicht en structuur ***

Maxime Smidt, studente toegepaste psychologie (02-05-2021)

Annemarie heeft mij geholpen bij het schrijven van mijn scriptie. Daar waar ik zelf het overzicht kwijt was bracht Annemarie dit gemakkelijk in weinig tijd weer aan. Samen konden we puzzelen aan de structuur en hielp ze mij met het opstellen van de juiste deelvragen passend aan de hoofdvraag. Ik ben erg blij dat Annemarie op zo’n korte termijn met mij heeft willen meedenken. Het was erg fijn voor mij om te kunnen vertrouwen op een tweede paar (kritische) ogen. Met een zeker gevoel heb ik uiteindelijk mijn verslag in kunnen leveren. Veel dank, Annemarie! 

 

*** Waardevol ***

Sander Knol, uitgever Xander uitgevers B.V. (18-12-2019)

Ik heb veel aan je rapporten en leesverslagen gehad, en weet dat je ook in het proevenverkeer heel veel hebt kunnen doen, nogmaals dank daarvoor. 

Naar aanleiding van stage bij Xander Uitgevers waarin ik redacteur en bureauredactie ondersteunde met beoordelen van manuscripten en redigeren van boeken (okt – dec 2019)

 

*** Grondig en positief kritisch ***

Jacqueline de Jong, docent Schrijversacademie, specialisatie Redactie (18-05-2019)

Twee dingen zullen me vooral bijblijven: je grondige voorbereiding en aanpak en daarnaast je wil om een tekst beter te krijgen. Je kunt een tekst goed doorgronden en komt met prima oplossingen (en vragen) om hem te verbeteren. Je bent kritisch, maar op een positieve manier. Verder beschik je over een grote belangstelling, een brede smaak en een open blik. Bovendien ben je belezen, innemend en enthousiast. Het zal je gelukkig maken om met tekst, taal, schrijvers en boeken bezig te zijn.

 

*** Scherp en waardevol ***

Eefje Vugts, schrijfster (01-05-2019)

Het was heel waardevol om met Annemarie samen te werken. Ze heeft eerst een deel van mijn manuscript gelezen en daar een scherpe analyse van gemaakt, compleet met Excel bestand! Ze stelde veel vragen over de logica en opbouw van mijn verhaal. Die logica zit wel in mijn hoofd maar komt er op papier dus blijkbaar niet goed uit. Dat is kritiek waar ik mee aan de slag kan.

 

*** Treffend en opbouwend ***

Anneke Kleppe, schrijfster (25-06-2018)

Wat een treffende en opbouwende kritiek. Je kunt dat echt geweldig.
Bof ik even, dat jij wilde proeflezen.